Apartament na Litomskiej we Wrocławiu

Apartament w centrum Wrocławia powstawał dla rodziny 3+1. Mianowicie : 3 kobiety + 1 mężczyzna. Jednak nie był to problem. Cała rodzina zgodziła się co do tego, żeby móc zachować uczucie przestrzeni należy stosować wyłącznie jasne, naturalne kolory i proste kształty. Jednak w mieszkaniu bynajmniej nie jest monotonnie. W każdym pomieszczeniu znajdziemy jakiś ciekawy element czy to w postaci dekoracyjnego, ażurowego elementu przy wejściu do kuchni, czy mocnej, zielonej fototapety w samej kuchni czy tapicerowanych zagłówków w oryginalnych kształtach w sypialniach. W całym mieszkaniu składającym się z holu, ubikacji, łazienki oraz otwartej na salon kuchni i trzech sypialni widać dbałość o szczegóły, konsekwencję, a nie widać mnóstwa schowków i szaf, które pozwalają zachować tą przestrzeń w tak idealnej formie.